Last Weekend

Siden sist jeg blogget har jeg hatt lite innholdsrike ukedager og VELDIG innholdsrike helger. Unntaget denne helgen. Bare forrige helg var innholdsrik da. Uansett! Jeg opplevde helt sinnsykt mye på to dager og jeg må nesten bare fortelle om det. Jeg kan vell også si (for de som er interesserte i min kjedelige skolehverdag) at det har vært lite å gjøre når det kommer til skole. Jeg har hatt en quiz, en muntlig, og to prøver. Jøye-meg. Det høres jo sinnsykt mye ut, men det er bare en vanlig skole uke. 

Over til helgen. Fredag kveld bestod av en tur til Palisades Mall med kino og buffalo wings til middag. Vi så Zero Dark Thirty, som handler om arbeidet for å finne og fange Osama Bin Laden. Det var en helt utrolig spennende film, og jeg anbefaler den på det sterkeste!

Lørdag bestemte jeg, Emilie, Sofie og Camilla for å dra inn til Manhattan og dra på The Metropolitian Museum of Art. Det var et helt fantastisk museum og det var vanvittig mye å se. Vi kom oss ikke igjennom hele før vi var utslitte. Vi dro deretter på en restaurant/Café som er ryktet til å ha skikkelig god mat. Og det hadde de også!
Søndag var den offisielle feirings dagen for Lunar/Chines New Year i Chinatown. Tuva, Ina, Aase, Elisabeth, Eirin og jeg dro dermed inn søndags morgen for å oppleve den asiatiske feiringen. Når vi nærmet oss Chinatown begynte vi å legge merke til store folkemengder og når vi kom til hovedgaten var det stappfullt av mennesker, fyrverkerier, og drager som løp frem og tilbake mellom butikkene i den hektiske gaten. Etter hvert ble vi litt kalde og søkte etter en kinesisk restaurant. Maten vi endte opp med å spise var syyykt god, og det sier litt, siden jeg ikke er så veldig glad i asiatisk mat.. Hehe

Etter vi hadde spist bestemte vi oss for å gå opp mot Little Italy, og der kom vi innom en super fin restaurant/café/konditori som serverte ordentlig italiensk gelato og maaange gode småkaker! Der satt vi en stund og koste oss, også gikk vi videre uptown mot soho. Der tittet vi butikker og bestemte oss tilslutt at vi måtte vende nesen tilbake til campus (buhu).  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits