Back to the old days'

Nå er det tilbake til hverdagen her på EF. Etter en fullspekket forrige uke, er vi tilbake til normalen igjen. Nesten hvertfall.

Det har vell forsåvidt vært ganske mye styr med fritimer, TOK (theory of knowledge), og Study Skills/Communication Arts. Etter at vi kom tilbake fikk jeg en ny timeplan med et nytt fag i fritimen min. Dere kan tro at jeg ble ganske sinna når jeg fikk se at jeg ikke lenger skulle ha den lovede, og nødvendige fritimen min. Dere skjønner.. Før jul bestemte jeg meg for å ikke ta IB. Det vil si ikke no Extended Essay, og ikke no CAS og ikke no TOK, men når jeg kom tilbake hadde jeg fått en annen time. Study Skills. Denne timen inneholdt studenter som ikke skulle ta IB, men et vanlig high school år. I og med at alle har forskjellig timeplaner så har ikke alle sammen Study Skill samtidig. Jeg ble dermed plassert med to andre norske og ta andre kinesere. Den klassen var ment for å være en klasse der de som ikke forstod seg veldig mye på engelsk, skulle lære det, og de andre skulle hjelpe til med dette, samtidig som vi skulle ha en mildere utgave av TOK. Jeg var dermed ganske irritert og uforstått på hvorfor jeg ble satt i denne klassen. Etter mye snakk med flere av de andre norske elevene, bestemte vi oss å snakke med Ms. Gueye (headmaster). Hun forklarte intensjonen bak kurset, som var relativit god, men som ikke passet behovet til meg og de andre norske elevene. Vi ble dermed enige om at vi skulle gå tilbake til det samme systemet vi hadde før jul, med fritimer.

Nå som jeg har fått ut det kan jeg vell si at jeg har vært med på et basketballlag i snart 8 uker. Vi er et lag bestående av 15 jenter! Vi er langt ifra gode, men vi har det veldig gøy når vi spiller! Jeg kan vell egentlig bare legge til noen bilder fra kampene våre! 

  1 kommentarer

Postet av:
Så fint at du er med åspiller . Er du den med gule sokker? Mormor.
07.02.2013, 19:08

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits