Any kind of sickness ruins a perfectly good weekend!

Og det var nettop det som skjedde meg meg.. Denne helgen har jeg vært, produktiv, syk, utrolig dum og kjedelig. Alt på en gang. Fredag morgen begynte det hele. Jeg våknet med tørr munn, gøgge i halsen og verdens verste hodepine. Jeg mannet meg opp og gikk til første time. Det skulle jeg ikke gjort... Der satt jeg, måtte tvi-holde øynene mine åpne, og pine meg selv gjennom de 50 minuttene av buisness. Jeg bestemte meg rett og slett for å gå den laaange veien ned til helsesøster for å få vite at jeg hvertfall ikke skal gå på skolen. Jeg sov resten av skoledagen. Typisk nok følte jeg meg pigg nok til å være med ut å spise på restaurant nede i Tarrytown, så jeg gjorde det. Den natten sov jeg til og med veldig godt så morgenen etter tenkte jeg; "YESS! JEG ER FRISK IGJEN, JEG KAN STÅ PÅ SKI!".

Så jeg gjorde det. Jeg og halve skolen dro opp til Mountain Creek og hadde en helt fantastisk dag der oppe, med skikjøring og annet snø-morro. Etter dagen var over, og vi satt på bussen tilbake til skolen, kom hodepinen kriblende tilbake og jeg ville egentlig bare sove. Når vi kom tilbake dro jeg meg beina mine, opp de ufattelig tunge trappene og opp i tredje etasje, og inn på mitt rom. Jeg kastet av meg alle klærne hoppet i dusjen og kom ut igjen, og var dødsliten. Tuva, Ina og jeg satt oss ned og så på en film til vi sovnet alle tre.

Når jeg våknet søndag morgen, hadde jeg få muligheter for å i det hele tatt puste. Nesen min var tett, halsen min var tett og munnen knusk tørr. Jeg skypet med mormor og bestefar, og Kaja (SOM HADDE FEIRET 18 ÅRS DAGEN SIN!!! HELT SJUKT) og følte meg rett og slett utmattet. Dagen ble brukt til lekser og restitusjon. Utover kvelden, kom feberen kriblende inn og jeg ble liggende i sengen hele kvelden. Til tross for at jeg hadde IOP (en type muntlig eksamen) dagen etter, hadde jeg null sjans for å øve på den.

I dag er det mandag. Jeg har vært hos helsesøster og fått excuse for dagen. Nå prøver jeg bare å bli frisk...  


  1 kommentarer

Postet av: Mia
God bedring, verdens beste Martine <3
23.01.2013, 05:55
URL: http://www.miamurr.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits