Nytt år, Nye Muligheter

Eller det er hvertfall det det sies. 

Jeg har kommet med noen nye nyttårsforsett (selvom jeg ikke klarte å holde de jeg hadde i fjord). Et av disse forsettene er å oppdatere på bloggen minst en gang i uken. Om det skal gå aner jeg ikke, men prøve det skal jeg. 

Det er 6 Januar når jeg skriver dette, som betyr at jeg drar tilbake til NY etter en lang og etterlengtet ferie hjemme i gode gamle Noreg. Jeg har hatt en avlsappende og samtidig innholdsrik ferie med gjensyn av gode venner og fantastisk familie. Jeg har feiret jul og nyttår og er nå neeesten klar til å komme meg tilbake til den hektiske hverdagen. Hverdagen som består av uendelige mange prøver, haugevis med lekser, og ekkel kantine mat. Det jeg gleder meg til, er å se igjen alle de fantastiske menneskene jeg har blitt så godt kjent med! 

Ettersom jeg reiser i morgen, burde jeg vell egentlig ha begynt å pakke for lenge siden men i kjent stil har jeg ikke åpnet kofferten min enda. En hektisk søndag med tårevåte avskjeder, hektisk pakking og et siste glimt av mitt hjem som ikke er mitt hjem veldig mye lengre, er i vente så når får jeg si Natta! Så skrives vi om ikke altfor lenge!

  2 kommentarer

Postet av: Hanna bg
åååh, god tur hjem!

Kommer til å savne deg <3
06.01.2013, 15:22
Postet av: Katrine
God tur tilbake til USA!Kommer til å savne deg sykt <3
06.01.2013, 20:00

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits