Hurricane Sandy

På fredag 26. oktober, fant vi ut at en mega stor orkan var på vei rett mot New York. Den skulle ramme New Jersey, Long Island, og Staten Island hardest, noe som gjorde oss litt bekymret. Vi bor nemlig 35 minutter nord for Manhattan, og veldig nærme Hudson river. Vi ble innkaldt til et såkalt "krise-møte" hvor de gav beskjeder om hva som kunne skje og hva vi måtte gjøre for å forberede oss. Vi ble bedt om å ringe hjem til foreldrene våre, og forsikre dem om at vi kom til å klare oss fint. Vi ble også bedt om å hamstre inn mat, og å lade alle batterier i tillfelle strømmen skulle gå. Alt dette her gikk veldig greit, men jeg var veldig bekymret siden Mamma, Ingeborg, Mormor, og Mammo skulle komme onsdagen etter. Jeg snakket masse med dem og ble enige om at de skulle prøve å få kommet uansett.

Vi forventet egentlig at Sandy skulle komme natt til mandag, men "hun" inntraff ikke for fullt før klokken var rundt 19. Da så vi det første treet som knakk, og braste ned til bakken. Etter dette skjedde ble det ganske strengt og vi måtte holde oss langt unna vinduer, og sitte inne på rommet eller ute i gangen sammen med noen andre. Vinduene merket vi at beveget seg frem og tilbake, noe som var ganske ekkelt. Et av tipsene vi hadde fått, var å teipe vinduene i tillfelle det skulle knuse. Den natten sov jeg egentlig overraskende godt. Jeg sovnet med kjempe store vindkast i mot vinduet mitt (noe som gjorde det ekstra deilig å ligge under dyna).

Når jeg våknet opp dagen etter, var vinden fortsatt sterk men ikke fullt så sterk som kvelden før. Jeg og Per bestemte oss for å gå en tur rundt skolens område for å se hva slags ødeleggelser Sandy hadde stelt i stand. Her kommer noen bilder av det vi så:  1 kommentarer

Postet av: Ingeborg
Been there <3 <3
08.11.2012, 16:40

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits