For en dag på Six Flags!!

Heisann dere! Det var en helt fantastisk dag vi hadde på Six Flags for 2 uker tilbake. Her kommer en oppdatering fra dagen:

 

Vi dro fra skolen rundt 12.00 og kom frem etter en lang og saktegående kjøretur, rundt 15.00. Tuva, Ina, og meg løp inn og vi var så heldige å komme helt først inn (siden noen... Måtte så innmari på do). Noen super hyggelige Amerikanere slapp oss inn, før dem. Det var så deilig! Vi bestemte oss med en gang at vi måtte ta den mest ettertraktede berg-og-dal banen. Selvfølgelig var det jo mellom 1 og 2 timers ventetid! Men det var såååå verdt den uendelige ventetiden!  Det er seriøst noe av det sykeste jeg har vært med på. Den gikk fra 0km/t til 100km/t på 3 sekunder! Det var så ufattelig skummelt, men også morsomt samtidig! Hele turen varte nok omlag 25 sekunder.
 

Etter dette gikk vi rett bort til "batman" berg-og-dal banen. På veien bort kjøpte Tuva og Ina de største "turkey-legs"en jeg har sett! Så mens vi stod i den 1 1/2 times lange køen, stod de å glefset på disse.

Uansett batman turen var kjempe morsom. Vi satt heeeelt foran og vi hadde latter-krampe gjennom hele turen. Det var så tidig (betyr morsomt. Jeg har begynt å si det nå... Blir så påvirket av alle bergenserne her..) Etter dette begynte det virkelig å bli kaldt. Siden det hadde vært rundt 20 grader hele dagen hadde ikke vi tatt med oss noen klær til den kommende kulden. Så Tuva og Ina kjøpe seg like gjerne noen "batman-hoodies". 

Vi stilte oss i kø for en siste karusell tur, med et lite håp om at vi skulle rekke den før vi skulle møte opp ved bussen. Selvfølgelig, etter 1 og en halv time i kø, har vi virkelig ikke tid til å ta turen og må løpe ut til bussen... Vi hadde egentlig litt tid til overs så vi kjøpte noen søtsaker som vi kunne kose oss med på bussturen tilbake.
  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits