SYK

De siste dagene har vært utrolig kjedelige. Har for det meste ligget i senga og hørt på radio norge. Jeg har vært slapp og ikke orket å gjøre noen verdens ting, omtrent ikke lekser en gang. Fredag morgen våknet jeg med sår hals, hodepine, og rennende øyne. Da var det bare å komme seg til helsesøster og be pent om å få ligge i sengen den dagen. Det er et veldig rart system på "sykedager" her. Vi som er syke må slite oss opp av sengen, og dra oss helt ned til gymsalen for så å bli sjekket av helsesøster. Hun sjekker deretter om du har feber, og hvordan du ser ut (sliten og sår eller opplagt og helt fin). Hun sender deg da enten tilbake til rommet ditt eller så må du gå tilbake til timen/skolen. Her ble jeg altså sendt rett tilbake til rommet mitt. 

Utover dagen ble ikke formen så veldig mye bedre men jeg var fast bestemt på at jeg skulle være "frisk" nok til å være med på skoledansen, som var satt opp for oss. I dag, tror jeg ikke det var så lurt at jeg dro i går. Jeg har litt vondt i hode, klarer ikke å puste gjennom nesen og er øm i heeeele kroppen. Meeen, det var verdt det! Sinnsykt morsomt!

Passer egentlig litt dårlig å være syk denne helgen fordi jeg skal på Global Citizen Consert i Central Park i dag, gleder meg helt sinnsykt mye! Blir såå bra! haha

  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits