Gjesteinnlegg: Perry In The USA

Nå setter jeg endelig av litt tid til å meddele hvor fantastisk jeg har det 6000 km unne dere der hjemme I Norge. New York/Tarrytown/Campus er supert!! Hvem ville da ikke trodd det!? Jeg hadde mange og noen store forventninger til hva jeg gikk til, men det aller meste ble slik jeg forventet hvis ikke bedre! Når det kommer til rommet, spesielt badet vil jeg ikke si så altfor mye? prøver å bruke minst mulig tid på det luksuriøse badet vi har. Dusjen rekker meg til under halsen.. WEEY!! Men nok om hvordan det ser ut på skolen, for det har dere vel fått med dere av martyparty!! Kom forresten på rom med en svett kinesisk gamer og en veldig hyggelig vietnameser!! 

Jeg har da startet på fotball igjen! Startet med at flinke meg kom først på løpingen av nesten 40 stk, selv om jeg var syk. Just sayin?. Men så ventet det treing på en helt forferdelig bane dagen etter. Jeg blant 45 andre skulle prøve å få plass på førstelaget (varsity). Jeg var greit sikker på at jeg egentlig bare kunne drømme om det når jeg så spanjolene, brasilianerne og tyskerne spille. Men som jeg alltid gjør så gjør jeg alltid mitt beste. Etter to uker ble laget offentligjort. Og til min store overraskelse var jeg blant de 19 som kom på førstelaget. Dermed består laget av lekende spanjoler, tyske maskiner, brasilianske driblefanter OG en norsk bondegutt på kanten! Har forresten første kamp i morgen (mandag), det blir spennende! 

Ellers så fikk jeg tilbake min første prøve på fredag! Og det gikk jo greit strålende. Fikk hele 5,5/5!! Jepp, du leste riktig. 110% på min første prøve! Lærerne kan altså gi ut noe som heter extra credit, noe jeg utnyttet ganske så bra! Har også de samme fagene som Martine, men vi har bare 2 timer sammen! 

Tilslutt så vil jeg si at jeg selvfølgelig savner kjære Norge. Venner, familie, seng, dusj og mammas/pappas mat!! Og hvis jeg glemte det, så savner jeg også norsk GODTERIIII. Vanskelig å leve så langt unna freia.. 

Da sier jeg takk for meg også snakkes vi siden!

  7 kommentarer

Postet av: Kathe
Bare å si ifra om jeg skal ta med noe godteri når jeg kommer på besøøøøk <3
24.09.2012, 08:20
Postet av: Anette
Bra å høre at du også har det bra:) lykke til på kampen:)
24.09.2012, 09:15
Postet av: mklock
ÆÆ JAAAA Kathe:
24.09.2012, 14:13
URL: http://mklock.blogg.no/
Postet av: Hanna
Morsomt å høre fra deg!! :)

Håper du kan fortsette med dette en gang iblandt
24.09.2012, 15:41
Postet av: Perry!
Skal komme med jevnlige oppdateringer! I promise!!
24.09.2012, 15:51
Postet av: Katrine
Gratulerer med plass på førstelaget! Lykke til på kampen :) kos dere videre i USA <3
24.09.2012, 16:03
Postet av: Per
Tusen takk! <3 Det skal jeg! :)
24.09.2012, 16:10

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits