Helgen går så fort!

Jeg har gått på denne skolen i 3 dager, og vi har allerede fått en del hjemmelekser. For ikke å snakke om lekser over helgen. Jeg har også hatt 2 prøver. En i matte og en i økonomi. De var ikke noen store prøver, men prøver er prøver..

Denne helgen har gått altfor fort! Det har skjedd veldig mye, og jeg har ikke fått tid til å sette meg ned, å blogge. Klokken er 08.18 her, og jeg får ikke sove mer, selvom jeg sovnet rundt 2 i natt. Uansett. Her er det som har skjedd i helgen.

 

Fredag

Fredag var siste skoledag før helgen. Alle var kjempe spente og glade for at det var helg! Karoline, Ingrid, Anna, Ina, Tuva og meg dro til Palaceades for å kjøpe inn skolesaker og får å titte litt i butikkene. Når vi kom hjem samlet vi en gjeng og bare slappet av sammen, til vi måtte inn.

Lørdag

Lørdagen måtte jeg stå opp tidlig for jeg hadde meldt meg på en klassetur til West Point Millitary College. Vi skulle se på en fotball kamp, altså en amerikansk fotball kamp. Jeg legger ut bilder av kampen etterpå. Dette tok meste parten av dagen, så når vi kom hjem var klokken rundt 6. Vi spiste middag og skiftet klær (fordi nå blir det nesten for kaldt å gå i shorts) og dro ned til en fest som var i nærheten! Det var kjempe gøy, og det var flere andre ef-studenter der som vi ble kjent med. 

 

I dag skal jeg og Ingrid, mest sannsynlig til Manhattan. Vi har ikke helt bestemt oss, men jeg tror vi tar en tur, bare oss to. Jeg har også litt lekser jeg må få gjort.

  1 kommentarer

Postet av: Katrine
så koselig<3
16.09.2012, 21:49

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits