Skolen i morgen

Det er så vanvittig sykt å tenke på at jeg har vært her en uke.. Det føles ut som jeg har vært her i flere måneder. Dagene har gått kjempe sakte, fordi vi har hatt så altfor mye fritid. Formen har vært opp og ned, samtidig som hjemlengselen kan snike seg innpå når det ikke skjer noe. Jeg har snakket en del med mamma og pappa, selv om jeg var sikker på at jeg ikke kom til å snakke med de så mye, har jeg alltid ringt dem når jeg våkner. Hjemlengsel altså.. Skylder på det.

I morgen begynner skolen her, og jeg kan tenke meg at det kommer til å bli tøft. Veldig tøft. Jeg skal hente timeplanen min etterpå og når den kommer tror jeg endelig at jeg kommer til å inse at jeg faktisk skal gå på skole her. Det har nesten vært som en merkelig ferie. Dagene kommer til å bestå av skole fra halv 9-4, aktiviteter/klubber 4-6 og study hall fra 7-9 og crufew kloken 10. Kjempe fulle dager, og jeg kommer til å være utslitt på kveldene.

Det er noen som har spurt når på dagen jeg har tid til å skype. Om morgenen, rundt 6-8 (amerikansk tid), det er er 12-14 i Norge er jeg pålogget på skype. Og har planer om å være det for det meste. Bare å legge meg til: martineklock

Nå stikker jeg til Palaceades for å kjøpe litt nødvendige ting til rommet som vaskekurv og skjøteledninger osv. 

Dette er Karoline folkens! 

 


  2 kommentarer

Postet av: Tuva
Håper alt er bra! Så gøy at skolen er i morgen, Lykke til!
12.09.2012, 01:45
URL: http://tmjb.blogg.no
Postet av: Hanna
Det virker som om du har kost deg til nå! <3 Lykke til på skolestart!!
12.09.2012, 07:36

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no
hits